Bosch e-bike motoren

De e-bike motor van Bosch zit in veel verschillende merken fiets. De samenstelling van de hele lijn van Bosch zorgt voor een zo goed mogelijke integratie van het design van de e-bike motor en meer ruimte tot de grond. Licht en compact: het verlaagde volume zorgt voor een lager gewicht en een kleinere pedaalafstand. Daardoor wordt de ergonomie van de e-bike verhoogd. Bosch maakt alleen middenmotoren. De lijn bestaat inmiddels uit 5 verschillende motoren:

 • Active Line  (40 Nm, 250 watt)
  Stedelijke mobiliteit in modern design: de Active Line is de aandrijving voor iedereen die veel waarde hecht aan een elegante uitstraling.
 • Active Line Plus (50 Nm, 250 watt)
  De veelzijdige Active Line Plus is de optimale metgezel wanneer je nieuwe plaatsen wilt ontdekken en ook buiten de stadsgrenzen uitstapjes op je e-bike wilt maken. 
 • Performance Line (63 Nm, 250 watt)
  Ongeacht of het gaat om trekking, all-mountain of als forens: voor ambitieuze fietsers is de sportieve aandrijving Performance Line precies de juiste.
 • Performance Line 45 km/h (63 Nm, 350 watt)
  Voor ambitieuze Speed Pedelec
 • Performance Line CX (75 Nm, 250 watt)
  De Performance Line CX is met een maximale trekkracht van 75 Nm, de aandrijving voor ambitieuze sporters en veeleisende e-bikers.

Pluspunten

+ Luxe, uitgebreid LCD display
+ Krachtige motor
+ Ondersteuning voelt erg natuurlijk

Minpunten

- Alleen de keuze uit middenmotoren
- Niet compleet stil